Använd vår kostnadskalkyl för att se hur mycket pengar ni kan spara med ett solcellssystem

Hur går ni tillväga för att få solceller installerade

Välj det bästa solcellssystemet för dig

Prova vår solcellskalkylator

Få en offert

När ni har fyllt i dina kontaktuppgifter kommer vi att kontakta er med en detaljerad offert.

Installation

Installationen utförs av certifierade installatörer och elektriker för att säkerställa systemets kvalité. Efter installationen ges instruktioner om hur systemet fungerar.

Kontroll

Med Arka Energy mobilapp så kan ni bevaka systemet i realtid.

Solpanel paket

 • Optimized
 • Esthetic
 • Performance

Optimized

435W

Produktinformation

Vi rekommenderar Optimized solpaneler för dig som vill ha de mest kostnadseffektiva panelerna på marknaden.

 • Lång förväntad livslängd (87,4% effekt efter 30 år)
 • 25 års produktgaranti
 • 30 års effektgaranti

Esthetic

415W

Produktinformation

Esthetic solpaneler är vår helsvarta panel som tilltalar kundgrupper som efterfrågar stilrena paneler men utan att tumma på kvalité och effekt.

 • Vacker helsvart design
 • Lång förväntad livslängd (85% effekt efter 25 år)
 • Hög effekt

Performance

400W

Produktinformation

Performance panelerna ger en robusthet med hög effektivitet och är optimerade för en extra lång livslängd med höga prestandagarantier.

 • Öka prestandagarantin (mer än 90% effekt efter 25 år)
 • Minskad förlust vid skuggning
 • Högsta effekttäthet (watt/kvm)

Arka nyheter

Bli inspirerad av solenergi

Energilösningar: Utforska Potentialen av Arka Energy Solutions

Solenergi är en av de snabbast växande källorna till förnybar energi över hela världen och Arka Energy är i frontlinjen för att revolutionera produktionen av solenergi. Med innovativa teknologier, framåtblickande strategier och ett åtagande för hållbarhet driver Arka övergången mot en renare och mer hållbar energiframtid.

Detta bidrar inte bara till att minska ditt koldioxidavtryck och göra din del för miljön, utan det sänker också dina elräkningar effektivt och smidigt. Det är som att få två fördelar för priset av en enda åtgärd! Dessutom, med enkel installation och minimala underhållskrav, slipper du spendera dina helger med att handskas med komplicerad utrustning.

Fördelar

Arka Energy erbjuder en mängd fördelar som gör det till ett enastående val för individer, företag och industrier. Genom att omfamna detta innovativa koncept kan användare dra nytta av följande fördelar:

Betydande Kostnadsbesparingar: Arka Energy gör det möjligt för användare att minska sina elräkningar genom att utnyttja solens kraft. Genom att minska beroendet av traditionella energikällor kan användare spara en betydande summa pengar på lång sikt.

Miljömässig Hållbarhet: Med den växande oron för miljöbevarande, erbjuder Arka Energy ett hållbart alternativ till traditionella metoder för energiproduktion. Genom att använda solenergi kan användare minska sitt koldioxidavtryck och bidra till en friskare planet.

Energioberoende: Arka Energy ger användare möjlighet att generera sin egen elektricitet. Detta minskar beroendet av externa energileverantörer och säkerställer en pålitlig energikälla, även under strömavbrott eller fluktuationer i elnätet.

Mångsidiga Applikationer: Arka Energy är lämplig för en mängd olika applikationer, inklusive bostads-, kommersiella och industriella sektorer. Oavsett om det handlar om att driva hem, kontorsbyggnader, fabriker eller offentliga faciliteter som sjukhus och köpcentra, visar sig Arka Energy vara en praktisk och effektiv energilösning.

Lågt Underhåll: Installationen och underhållet är relativt problemfria. När systemet är installerat kräver det minimal uppmärksamhet, vilket gör det möjligt för användare att njuta av fördelarna med ren energi utan bördan av ständig skötsel.

Långsiktigt Investering: Att investera i Arka Energy är en klok långsiktig investering. Eftersom efterfrågan på hållbar energi fortsätter att öka globalt förväntas värdet på energieffektiva lösningar som Arka Energy öka, vilket ger användarna möjlighet till potentiell avkastning på deras investering.

Genom att omfamna Arka Energy kan användare uppleva fördelarna med kostnadsbesparingar, miljömässig hållbarhet, energioberoende, mångsidighet, lågt underhåll och långsiktig investering. Det är dags att låsa upp solenergins fulla potential och omfamna en ljusare och mer hållbar framtid.

AVSLUTNING:

Arka kan mycket väl vara svaret på alla dina energibehov. Med sitt revolutionerande koncept och fördelar är det svårt att bortse från dess potential. Från minskade elräkningar till miljövänlig energi, har Arka allt. Och det bästa? De är superenkelt att installera och underhålla! Oavsett om du använder dem för bostäder, kommersiella eller industriella ändamål. Och med den växande globala efterfrågan på hållbar energi ser framtiden ljus ut för Arka, särskilt på tillväxtmarknaderna. Så, om du letar efter en hållbar och kostnadseffektiv energilösning, borde Arka Energy vara precis vad du söker. Kom ihåg, framtiden är ljus och den drivs av Arka!

Vi använder cookies för att göra din användarupplevelse bättre. Vi delar information om hur du använder webbplatsen med våra partners inom sociala medier, marknadsföring och analys. Våra partners kan kombinera den med information du gett dem när du använt deras tjänster tidigare.